TEKOČI IN ZAKLJUČENI PROJEKTI

“dobrodelnost, ki nič ne stane!”

NameniTE del dohodnine

ZAKLJUČENI PROJEKTI

Sv. Jošt

Še ena uspešna akcija, kjer smo skupaj z obiskovalci uresničili cilj našega Društva – na način, ki nič ne stane, omogočati dobro pokritost z napravami AED.

Mak:

Prebivalci Stražišča so v sodelovanju z Društvom AED uspešno zbrali donacije odstotka dela dohodnine za postavitev brezplačne naprave AED. Naprava je nameščena pred trgovino MAK, je javno dostopna, kar pomeni, da je Stražišče odslej bolj varno tako za prebivalce, kot obiskovalce.

Šmarjetna Gora:

Uspešno zaključena akcija na Šmarjetni Gori, kjer so za postavitev naprave svoj odstotek dohodnine Društvu AED namenili obiskovalci in s tem poskrbeli, da bo njihova priljubljena izletniška točka opremljena z napravo, ki lahko v primeru nenadnega srčnega zastoja reši življenje.

Gostilna Rožnik:

Odslej bo tudi ljubljanski Rožnik bolj varna destinacija – s pomočjo obiskovalcev je Društvo AED poskrbelo za brezplačnI defibrilator. Namestitev napreve AED je prijazno omogočilo vodstvo Gostilne Rožnik, kjer bomo v toplejših mesecih izvajali tudi brezplačne delavnice temeljnih postopkov oživljanja in pravilne uporabe defibrilatorja.

PROJEKTI IN SODELOVANJA

Akcija zbiranja donacij odstotka dohodnine na Šmarjetni gori.

Sodelovali smo na sejmu Narava – Zdravje 2021.

Društvo sodeluje z Zdravstvenim domom Sevnica – prizadevamo si povečati število naprav AED v Posavju.

Ozaveščanje obiskovalcev o pravilni uporabi naprave AED v centru Qlandia v Kamniku.

Skupaj z Društvom študentov medicine v Qlandiji Novo Mesto, na svetovni dan oživljanja.

Skupaj z Društvom študentov medicine v Qlandiji Novo Mesto, na svetovni dan ozivljanja.

Skupaj z obiskovalci smo zbirali donacije odstotka dohodnine v centru Tuš v Kranju.

Naš prostovoljec med zbiranjem ZNDD za postavitev naprave AED na Slivnici nad Cerknico.